Επικοινωνία

+30 2110139384
+30 6995791629

info@ink-city.gr

Ιερά οδός 179

12142 Αιγάλεω

Συχνές ερωτήσεις

Η χρήση «εναλλακτικών» αναλωσίμων έχει σαν αποτέλεσμα πολύ φθηνότερο κόστος εκτύπωσης σε σχέση με τα γνήσια μελάνια όλων των εταιρειών, αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση, χωρίς να φθείρει ή να προκαλεί κάποιου είδους καταστροφή στον εκτυπωτή σας, διότι επεμβαίνουμε εντός του μελανοδοχείου και το μελάνι-γραφίτης που τοποθετούμε είναι εφάμιλλο των προδιαγραφών της εργοστασιακής ποιότητας του κάθε κατασκευαστή, δίνοντας ταχύτερη και καλύτερη υποστήριξη της αγοράς.

Είναι γνωστό ότι οι inkjet εκτυπωτές είναι φθηνότεροι και καλοί για απλές έγχρωμες εκτυπώσεις αλλά μηχανικά υποδεέστεροι με το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα 5 έως 15 φόρες υψηλότερο σε σχέση με τους laser. Αντίθετα, ένας laser εκτυπωτής μπορεί να πραγματοποιήσει χιλιάδες εκτυπώσεις για χρόνια χρησιμοποιώντας συμβατά ή ανακατασκευασμένα αναλώσιμα για οικονομία. Τα toner αυτά έχουν συνήθως 20% περισσότερο μελάνι και παρέχουν μείωση του κόστους εκτύπωσης μέχρι και 50% των αυθεντικών. Πολύ λιγότερο κόστος λοιπόν για πολύ περισσότερες εκτυπώσεις με ασφάλεια. ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ διαθέτουν υψηλής ποιότητας, τόσο καινούργια συμβατά όσο και ανακατασκευασμένα αναλώσιμα, τα οποία έχουν το ίδιο ή καλύτερο ποσοστό απόδοσης (1% failure rate) σε σχέση με τα λεγόμενα «αυθεντικά». Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά τα αναλώσιμα διαθέτουν περισσότερο μελάνι, κοστίζουν λιγότερο και θα αντικατασταθούν σε περίπτωση προβλήματος. Η απόφαση είναι δική σας.

Αυτή η ερώτηση ταλαιπωρεί (όχι άδικα βέβαια…) όλους τους χρήστες Η/Υ και εκτυπωτών δεδομένου ότι είναι πολλοί εκείνοι που μας παραπονούνται ότι αγόρασαν κάποιο πολύ φθηνό εκτυπωτή αλλά όταν άδειασαν τα μελάνια του συνειδητοποίησαν ότι για να τα αντικαταστήσουν θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερο από τον ίδιο τον εκτυπωτή σαν μηχάνημα!!!

Βασικές   παράμετροι λοιπόν για αυτήν την επιλογή είναι το πλήθος στατιστικά των ανά ημέρα εκτυπώσεων, το είδος τους (κείμενο, γραφικά, φωτογραφίες κτλ),η ποιότητα ( μεγάλη ή μικρή ανάλυση σε dpi για όσους ξέρουν…) ,η ταχύτητα (η οποία είναι όμως σχετική και αναφέρεται «έξυπνα» καλυμμένη από τις εταιρίες!!!) και ο τύπος χαρτιού που χρησιμοποιείται .

Συγκεντρώνοντας λοιπόν αυτά τα στοιχεία και κάνοντας την σχετική έρευνα αγοράς συνήθως καταλήγουμε σε ένα μικρό αριθμό εκτυπωτών στους οποίους έπειτα πρέπει ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟΥΣ (προσοχή εδώ χρειάζεται στην επιλογή των laser printers καθώς αυτού του είδους οι εκτυπωτές δεν χρειάζονται μόνο τα μελανοδοχεία με ΤΟΝΕΡ-ΓΡΑΦΙΤΗ αλλά και άλλα αναλώσιμα ,που «τυχαία και «έξυπνα» πάλι οι κατασκευαστές αλλά και οι πωλητές αποκρύπτουν ή απλά δεν αναφέρουν, όπως είναι τα ΤΥΜΠΑΝΑ-DRUM , ο ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ- IMAGE TRANSFER BELT , O ΦΟΥΡΝΟΣ-FUSER UNIT κ.α. για τα οποία ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ!!!) με σκοπό να φτιάξετε ένα τελικό συγκριτικό πίνακα και να καταλήξετε στην επιλογή σας. Επίσης καλό θα είναι έχοντας κάνει αυτόν τον πίνακα ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ για αυτούς τους εκτυπωτές σε κάποιο μαγαζί αναγόμωσης το οποίο σίγουρα θα σας πει την αλήθεια και όχι τον πωλητή του μηχανήματος που θα αγοράσετε…

Ένα καλό website σήμερα πρέπει ανανεώνεται διαρκώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά επίσης πρέπει να προστατεύεται και να διατηρείται ασφαλές. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν συλλέγετε δεδομένα πελατών, ακόμα κι αν είναι μόνο τα email τους. Η υποστήριξη μετά την κατασκευή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος την οποία συχνά παραβλέπουν όσοι ξεκινούν τώρα. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι και αβοήθητοι όταν χρειαστείτε support.

Επιλέξτε τη μακέτα που σας ενδιαφέρει και μαζί τη διαμορφώνουμε στο χρώμα που σας αρέσει και τα στοιχεία σας. 

Οι αυτόματες σφραγίδες διαθέτουν ενσωματωμένο ταμπόν και μελανώνουν αυτόματα τη σφραγίδα κάθε φορά που σφραγίζουμε. Οι συγκεκριμένες σφραγίδες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό, είναι εύκολες στη χρήση και δεν λερώνουν. Παράγονται σε πληθώρα χρωμάτων, μεγεθών και τύπων μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Στείλτε μας μήνυμα

για πληροφορίες ή διευκρινήσεις!

    Scroll to Top