Αναγόμωση μελανιών

Αναγόμωση μελανιών

Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε την αναγόμωση μελανιών με εγγυημένα αποτελέσματα, για μεγαλύτερη οικονομία έως και 80% και μια ακόμη πιο οικολογική ενέργεια.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας εξυπηρετήσει στο γέμισμα των άδειων inkjet μελανοδοχείων σας και θα σας ενημερώσει για την σωστή χρήση και φροντίδα τους. Τα γεμισμένα μελανοδοχεία όπως τα γνήσια και συμβατά inkjet μελανοδοχεία, πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό και σκιερό μέρος (ακόμα και στο ψυγείο, αν δε πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο διάστημα) για να μην ξεραίνονται / εξατμίζονται από την έκθεση τους  σε ζεστό και ξηρό περιβάλλον.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικής ποιότητας και δοκιμασμένες ούτως ώστε να παρέχεται ασφάλεια για τη σωστή λειτουργία του εκτυπωτή σας και άριστο αποτέλεσμα εκτύπωσης. Το πρώτο στάδιο είναι το άδειασμα και καθαρισμός του inkjet μελανοδοχείου με τα κατάλληλα μηχανήματα. Στην συνέχεια το καθαρό πλέον μελανοδοχείο γεμίζεται σε περιβάλλον κενού αέρος (ανάλογα με το inkjet μελανοδοχείο) και σφραγίζεται ώστε να είναι έτοιμο για χρήση.

 Για τη σωστή λειτουργία του εκτυπωτή σας καθώς και για ένα καλύτερο αποτέλεσμα εκτύπωσης, καλό είναι να μην εκτυπώνεται τα μελανοδοχεία μέχρι τέλους! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σέβεστε την προειδοποίηση του προγράμματος όταν σας ενημερώνει ότι η στάθμη ενός χρώματος είναι χαμηλή.

Τα άδεια inkjet μελανοδοχεία σας να τα γεμίσετε σχετικά σύντομα από την στιγμή που διαπιστώσετε πως αδειάζουν, διότι συνήθως ξεραίνονται σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να τυπώσουν σωστά και δεν εκτυπώνουν το σωστό αποτέλεσμα. Εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι ένα μελανοδοχείο inkjet δεν μπορεί να γεμίσει πάρα πολλές φορές και η διάρκεια ζωής του είναι περιορισμένη.

Γενικά μπορεί να πει κανείς ότι το μελανοδοχείο ζει τόσο περισσότερο, όσο συστηματικότερα εκτυπώνουμε. Η ελάχιστη απαίτηση εκτύπωσης είναι τουλάχιστον μία σελίδα μαύρης και έγχρωμης μελάνης ανά εβδομάδα, έτσι ώστε να μη στεγνώσουν τα ακροφύσια της κεφαλής εκτύπωσης.

Μη κολλάτε αυτοκόλλητα (πχ ζελοτειπ) στη κεφαλή με σκοπό να αποφύγετε την εκροή χρωμάτων διότι καταστρέφεται η κεφαλή εκτύπωσης. Στο INKCITY χρησιμοποιούμε ειδική ταινία για αυτό το σκοπό.

‘Όλα τα γεμισμένα inkjet μελανοδοχεία μας είναι εγγυημένα ότι ταιριάζουν με την απόδοση και ποιότητα του μελανοδοχείου του κατασκευαστή του εκτυπωτή, σε παρόμοιες συνθήκες, και δεν προκαλούν βλάβες στον εκτυπωτή σας.

 Είμαστε πάντα διπλά σας παρέχοντας πληροφορίες για τον χειρισμό των μηχανημάτων σας, είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση με το μεγαλύτερο κέρδος.

αναγόμωση μελανιών
Scroll to Top