κατασκευή ιστοσελίδων

Ιστοσελίδα βήμα-βήμα

Ιστοσελίδα βήμα-βήμα

Η επιτυχία της ιστοσελίδας μας έρχεται όταν από την αρχή έχουμε στο μυαλό μας τι ακριβώς θέλουμε από την ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε. Τι θέλουμε δηλαδή να πετύχουμε, πχ. παράθεση κάποιων πληροφοριών. Καθορίζουμε σε ποιους απευθυνόμαστε, σε ποιους θέλουμε να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφασίζουμε το όνομα του χώρου (domain name) που θα χτίσουμε την ιστοσελίδα μας. Κατοχυρώνουμε αυτό που μας αρέσει και είναι διαθέσιμο. Το λογότυπο της επιχείρησης, το ύφος που θέλει να περάσουμε, το στυλ και τα χρώματα που μας εκφράζουν παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σχεδίαση της ιστοσελίδας.

Ορίζουμε την δομή και το μενού της ιστοσελίδας μας προτιμώντας το δρόμο με τις λιγότερες διακλαδώσεις και περίπλοκα υπομενού. Στο μυαλό μας έχουμε πάντα να προσφέρουμε μία ξεκάθαρη, γρήγορη και ευχάριστη περιήγηση στον επισκέπτη της ιστοσελίδα μας.

Αρχική σελίδα – ποιοι είμαστε – υπηρεσίες – blog – επικοινωνία

Συγκεντρώνουμε και τακτοποιούμε το υλικό που θέλουμε να παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, πιστοποιητικά, έγγραφα κ.λπ.) σε φακέλους ώστε να έχουμε ότι θεωρούμε σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Εργαζόμαστε τοπικά και όταν έχουμε ολοκληρώσει ένα σημαντικό όγκο εργασιών ανεβάζουμε στη σελίδα μας, ώστε να μπορείτε από την άνεση του χώρου σας να δείτε την εμφάνισή της και τα επιμέρους πεδία. Φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε αρκετά θέματα που απαιτούνται ακόμη και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε στοιχεία της.

Αφού ανέβει, ξεκινάμε τη διαδικασία καταχώρισης στις μηχανές αναζήτησης και παράλληλα ασχολούμαστε με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας (SEO) ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να φέρει άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Scroll to Top