Πολιτική Επιστροφών-Ακύρωσης

Πολιτική επιστροφών

1.       Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος με επιστροφή χρήματων ή αλλαγής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος 

2.       Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη – άθικτη κατάσταση χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για τη επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος είναι η απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. 

3.       Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια σε συσκευασίες εντός του προϊόντος, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού επιστροφής μικρότερης αξίας. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που βρίσκεται η συσκευασία. 

4.       Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν επιβαρύνουν το κατάστημα. Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει αλλαγή σε προϊόν της παραγγελίας, τότε τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

5. ….. καλώδια τα οποία έχουν κοπεί ή τερματίστει δεν μπορούν να γίνουν επιστροφή

Ακύρωση παραγγελίας 

Για να ακυρώσετε τη παραγγελία σας θα χρειαστεί να στείλετε mail ή να μας πάρετε τηλέφωνο ώστε να προχωρήσουμε στη ακύρωση. Η ενημέρωση μας για ακύρωση θα πρέπει να γίνει πριν την αποστολή των προϊόντων. 

Scroll to Top